Hvordan bruger man FlexPillow™ massagepuden korrekt?


FlexPillow™ er en massagepude med indbygget batteri, der hjælper dig med at forkæle dig selv med en massage, der passer nøjagtigt til dine behov. Den har op til 3 justerbare intensitetsniveauer, infrarødt lys og en kraftig motor trænger dybt ind i dine muskler og giver en følelse af øjeblikkelig lindring.

Vi antager, at du allerede ved, hvad FlexPillow™ massagepuden er til, så derfor kommer her en guide til hvordan du anvender den.

 

1. Hvordan bruger man FlexPillow™ massagepuden?

Opladning

Det er vigtigt at sikre, at din FlexPillow™ massagepude er opladet. Hvis du lige har pakket FlexPillow™ ud for første gang, er der en chance for, at den ikke er 100% opladet, så det er en god idé at tilslutte den, indtil du ser et grønt lys.

Hvis FlexPillow™ er helt afladet, tager det cirka 90 minutter at oplade den til 100%. Når den er fuldt opladet, er batterilevetiden 1,5 timer. Hvis du føler, at denne massagepude har mistet lidt kraft, skyldes det, at den er næsten fuldt afladet, og du kan med fordel oplade den igen.

Styring

Flexpillow massage pudde stretchfit

1. TÆND-knap

Tryk på knappen for at tænde eller slukke for FlexPillow™ massagepuden. Massagepuden slukker også automatisk efter hvert 15. minut, så du ikke skal tjekke tiden, når du bruger den. Når det sker, og du vil fortsætte med at bruge det, skal du bare trykke på start igen, og massagepuden vil være tændt i de næste 15 minutter.

2. RETNING-knap

Tryk på knappen for at ændre rotationsretningen for massagehovederne. Denne massagepude har også en intelligent funktion til automatisk retningsskift, hvilket betyder, at rotationsretningen skifter automatisk hvert 5. minut.

3. VARME-knap

Tryk på knappen for at tænde eller slukke for infrarød varme (bemærk - det tager cirka 3 minutter, før varmen mærkes efter tænding).

4.  HASTIGHEDS-knap

Ved at trykke på knappen ændrer du massagehovedernes rotationshastighed og dermed også massagens intensitet. Du har 3 hastigheder at vælge imellem.

 

Hvilke dele af kroppen er FlexPillow™ velegnet til?

FlexPillow™ massagepuden er fantastisk til afslapning af:

  • Nakken
  • Ryggen
  • Lår
  • Bagbenene
  • Fødderne
  • Hænderne

Anbefalingen er at bruge massagepuden i maksimalt 15 minutter til en bestemt kropsdel. Der er en automatisk off-switch efter 15 minutter, så du ved hver gang, når der er gået 15 minutter.

Hvornår skal man ikke bruge en massagepude

1. Vi anbefaler at konsultere en læge, hvis du er en patient med hudsygdomme eller lymfadenitis.

2. Patienter med hypertension eller anæmi bør være særligt opmærksomme på ikke at placere produktet nær halspulsåren for ikke at fremskynde blodgennemstrømningen.

3. I den indledende fase af brud og ledsukation.

4. Ved åbne eller betændte sår, samt skrammer

5. Gravide kvinder og børn under 10 år. I tilfælde af gravide kvinder kan brug påvirke fosterets normale udvikling.