Vigtige sikkerhedsadvarsler

Vores produkter er ikke tilegnet medicinsk behandling eller genoptræning uden professionel henvisning. Hvis du lider af en sygdom eller kronisk tilstand, anbefaler vi stærkt at opsøge din egen læge før du bruger vores produkter, da vi ikke er ansvarlige for eventuelle ulykker eller skader der kan forkomme når du træner. Søg råd hos din læge angående kost, genoptræning og behandling i forbindelse med fysisk aktivitet. Information på StretchFit.dk er blot vores sikkerheds- og brugsanbefalinger, og skal på ingen måde erstatte lægelig instruktioner. 

Alt vores udstyr benyttes på eget ansvar. Det er op til dig at sørge for, at brug af vores produkter ikke modvirker eventuel behandling eller genoptræning. Hvis du har en fysisk lidelse eller kronisk tilstand, der kan forringes ved fysisk aktivitet i forbindelse med brug af vores produkter, er det bedst at opsøge råd hos en specialist før du køber et af vores produkter til egen brug. Hvis du har bevægelsesvanskeligheder, kan have svært ved at anvende træningsudstyr ordentligt, så at fysisk skade kan undgås, derfor skal du være opmærksom på hvilke fysiske bevægelser og øvelser du kan gennemføre i sikkerhed. Hvis du har følsom hud, eller lider en en hudsygdom skal du tage kontakt til egen læge før du anvender et produkt, hvor fysisk kontakt med hud indgår. Hvis du er på et genoptræningsprogram eller under behandling af enhver form, så tag kontakt til din personlige fysioterapeut, kiropraktor, professionel træner, sundhedsassistent eller lignende før du begynder at bruge et af vores fysiske redskaber. 

Vær forsigtig når du anvender StretchFit produkter i forbindelse med fysiske skader, såsom åbne sår, brækket knogler, ømme punkter og lignende. Hvis du har skrøbelige eller svage knogler, svage led, kroniske ledsmerter og lignender anbefaler vi ikke at du starter et trænings program eller anvender vores produkter uden at have taget kontakt til egen læge eller først. 

Alle fysiske aktiviteter med StretchFit produkter skal være smertefrit. Formålet med at anvende StretchFit udstyr til at strække ud, er at lette tryk eller spænding i musklerne medfulgt af en afslappet følelse. Hvis du pludselig føler smærte i forbindelse med brug af et StretchFit produkt eller efter brug, skal du straks kontakte din egen læge, vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader der kan forkomme. Vær forsigtig og tag hensyn til dit helbred. 

 

Team StretchFit