Gå til produktoplysninger
1 af 9

Nakkestrækker - NeckFlex™️

Nakkestrækker - NeckFlex™️

Normalpris 349,00 DKK
Normalpris 465,00 DKK Udsalgspris 349,00 DKK
Spar -25% Udsolgt
Inklusive skat. Levering beregnes ved betaling.

Enestående effektivt terapeutisk hjælpemiddel specielt designet til udstrækning og afslapning af cervikal rygsøjlen. Den hjælper med at lindre spændinger i rygsøjlen samt forbedrer din kropsholdning.

✔️ 91% af kunderne føler afslapning efter første brug

✔️ Testet af fysioterapeuter fra 5 lande

✔️ 2 års garanti + 30 dages gratis retur uden spørgsmål

Farve

Lindre nakkespænding med nakkestrækker NeckFlex™

Har du spænding i din nakke og intet virker til at hjælpe? - Så fortsæt med at læse!

Oplever du ofte spænding, stivhed eller hold i nakken? Oplever du spænding eller stivhed i din øvre ryg og skuldre?

Eller har du bare et behov for at strække din nakke, men du kan ikke rigtigt finde noget der virker, så forestil dig, at alle problemerne kunne forsvinde med blot en enkelt løsning.

Brug 5 minutter om dagen på udstrækning og mærk hvordan spændinger forsvinder.

Du ved sikkert allerede hvad vi vil sige. Sådan en løsning eksistere allerede og den kalder vi for nakkestrækker NeckFlex™.

Fysioterapeut smilende og holder nakkestrækker nakkeflex

Hvorfor er NeckFlex™ så populær løsning til nakkespændinger?

NeckFlex™ er det nye ultimative værktøj, der hjælper dig med at strække din nakke og få dig til at føle dig mere komfortabel i din krop igen. Det er en hurtig og effektiv måde at lindre nakkespændinger og stivhed.

Hvis den ikke lindrer dine spænding inden for 30 dage, får du en fuld refundering. Dette er ikke kun en "marketingstrategi", som alle andre virksomheder bruger. Vi gør dette, fordi NeckFlex™ ikke er en ”magisk løsning”. Da vi alle er forskellige, er der altid 1% chance for, at det ikke fungere for dig. Men vi vil give dig chancen for at opleve på egen nak. Fordi der er 99% chance for, at det vil.

nakkestrækker-neckflex-lindre-nakkesmerter-på-5-minutter

Ergonomisk design - Nakkestrækker NeckFlex™ er designet ud fra kroppens rygmarv. Den er lavet af hårdt plast kombineret med skumpude, som gør det muligt at mærke strækket samtidig med at den gør det på en behagelig og effektiv måde.

Akupressurpunkter - 60 forskellige massagepunkter sammen med 3 magnetiske punkter vil hjælpe dine nakkemuskler med at slappe af og opnå et mærkbart stærk.

Ikke tidskrævende - Bare 5 - 15 minutter om dagen kan hjælpe dig med at opnå fantastiske resultater og den fortjente lindring af nakkespænding!

3 Intensitetsniveauer - Du kan vælge intensiteten af ​​din strækning. Begynd ALTID langsomt på niveau 1 for at forhindre enhver mulig skade. Når du er vant til øvelsen, kan du øge intensiteten.

Bekvemmelighed – Brug den på ferie, på tur eller bare på arbejde? Du kan altid tage NeckFlex™ med dig, takket være det kompatible design.

Nakkestrækker NeckFlex™ hjælper med følgende:

neckflex_nakkestraekker_fordele


Ansvarsfraskrivelse

Når du bruger NeckFlex™, skal du aldrig føle øget spænding i din krop. Strækningen kan være lidt ubehagelig i starten, men du bør ikke mærke nogen spændinger i nakken eller ryggen. Hvis dette sker, skal du kontakte din læge, inden du prøver at bruge produktet igen. Gør dette især hvis du tidligere har fået en mere alvorlig skade på din nakke / ryg.

    nakkestrækker-neckflex-storelse

     

    Testet af fysioterapeuter

    Vi har konsulteret flere fysioterapeuter fra 5 europæiske lande om brugen og effektiviteten af vores NeckFlex™ for at sikre, at vi kun yder det bedste til vores kunder.

    Her er en personlig træner og ejer af Form&Fitness i København Michael Weidinger, der introducerer vores rygstrækker NeckFlex™.


    Hvordan bruger man nakkestrækker NeckFlex™?

    Vores nakkestrækker NeckFlex™ er meget nem at bruge. For at se flere detaljer, se vores side, hvordan du bruger NeckFlex™ korrekt. Hvis du er en ny bruger, så glem ikke at starte på det nemmeste Niveau 1. Du kan også se videoen herunder.


    Gratis levering ved ordrer over 279kr i hele Danmark inden for 1 - 2 dage!

    Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, kan du returnere det inden for 30 dage. Returlabel er gratis.

    Selvom vi anbefaler NeckFlex™, opfordrer vi alle til at ALTID søge hjælp hos egen læge, især i tilfælde af kroniske spændinger. Vi er erfarne men efterlader diagnoser til de professionelle.  

    Se komplette oplysninger

    Vi arbejder med:

    Customer Reviews

    Based on 142 reviews
    74%
    (105)
    24%
    (34)
    2%
    (3)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    D
    Dorthe Vinther
    Godt produkt. God kundeservice.

    Jeg har nu brugt min NeckFlex i 14 dage. Den er behagelig at ligge på og giver et godt stræk i nakken. Samtidig er den god til at strække brystmusklerne ud med hvis man ligger armene ud til siden.
    Kundeservicen var i top. Lynhurtig levering.

    L
    Lene Davidsen

    Det hjalp mig endelig med at frigøre skuldersmerter, som jeg har følt i 2 måneder. Jeg bruger det hver dag i 5-7 minutter om morgenen

    H
    Harald Nielsen

    Jeg kan godt lide at bruge den hver morgen. Det hjalp helt sikkert med problemerne med “computernakke". Det er meget behageligt. Det smarte design gør, at den kan bruges på tre måder.

    U
    Ulla Hougaard

    Har netop taget den i brug igår og er indtil videre imponeret over kvalitets fornemmelsen og funktionaliteten

    J
    Jes Munch

    Der er ikke noget, jeg ikke kan være tilfreds med. Jeg mærkede, at nakkefleksen virkede fra starten, og min nakke holdt op med at gøre ondt i løbet af en uge. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge den.

    • Laura Kazik

      Fysioterapeut

      "Jeg fik anbefalet Stretchfit gennem min
      ven. Jeg anbefaler stærkt deres produkter til atleter eller folk, der har brug
      for hjælp. Jeg er stolt af at være en del af deres mission om at hjælpe så
      mange mennesker som muligt til at leve et spænding-frit liv."

    • Michael Weidinger

      Træner / Massør

      "Give det et chance! Hvis du ikke er tilfreds med deres produkter, har du 30 dage til at returnere dem. Du kan også se og prøve dem i vores fitness center Form&Fitness i København."

    • Laura Somogyi

      Fysioterapeut

      "Jeg anbefaler StretchFit produkter til de fleste af mine kunder, ikke kun på grund
      af deres overlegne kvalitet sammenlignet med andre virksomheder, men primært på
      grund af deres høje effektivitet til mange fysiske problemer."

    • Adam Kristof

      Cykelrytter

      "Som professionel cyklist er det ekstremt vigtigt for mig ikke at blive
      skadet og at kunne træne i lang tid uden pauser. Produkter fra StretchFit er en
      væsentlig del af min restitution."

    1 af 4

    FAQ

    Hvem er vores produkter egnet til?

    Vores produkter er egnet til alle, der oplever enhver form for stivhed, fysisk begrænsning eller spænding. De kan hjælpe dig med at strække ud, lindre spænding og forebygge skader.

    I dagens Danmark lever de fleste af os et liv, der gør langvarig skade på vores kropsholdning. Dette kan medføre mange potentielle problemer for vores helbred i fremtiden, og det er meget vigtigt at lave simple øvelser, også selvom du ikke føler ubehag i øjeblikket.

    Hvis du tidligere har haft en alvorlig skade, anbefaler vi altid at kontakte din læge, inden du bruger produktet. Alle er forskellige, og hvis du tidligere har oplevet problemer, er det vigtigt at anvende produktet med forsigtighed.

    Hvor lang tid tager leveringen?

    Vores levering tager 1-2 dage med vores partner GLS. Vi sender alle ordrer den næste dag efter din ordre.

    Er der garanti?

    I StretchFit har vi en 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at du har 30 dage til at afprøve dit produkt. Hvis du ikke er tilfreds med det, kan du sende produktet retur, og vi giver dig en FULD refundering med et smil.

    Returlabel er gratis, og du kan få den efter at have udfyldt denne formular med dine ordreoplysninger:

    Returformular

    Ønsker du at prøve vores produkter inden køb, kan du prøve dem i Form&Fitness i København på Frankrigsgade 35.

    Hvem er StretchFit™?

    Vi er 3 unge fitness entusiaster: Adam, Tomas og Jakob, som elsker at dyrke sport og ved vigtigt det er at have en stærk og fleksibel krop. Med 10 års dedikation og hver vores egne erfaringer, har vi slået os sammen for at hjælpe andre med at forbedre deres livsstil, så de også kan nyde fitness fuldt ud.

    I StretchFit er vores mission at være i stand til at hjælpe mennesker med at leve deres liv fuldt ud uden nogen fysiske begrænsninger på grund af spænding eller stivhed.

    Hvorfor vælge StretchFit™?

    Vi hos StretchFit ™ er her for at give dig en chance med at forbedre dit fysiske helbred ved at bruge vores produkter, der er designet helt specielt til at leve op til de kriterier. Vi er alle sammen forskellige og derfor kan vi naturligvis ikke garantere, at det fungerer for dig. Men du fortjener chance for at afprøve vores produkt, og det er derfor vi er her.

    Alle vores produkter, du kan se på vores hjemmeside, er omhyggeligt testet for at sikre, at kvaliteten er den bedste på markedet.

    Vi stræber efter at have en fremragende service, som sikrer, at ethvert køb, du foretager dig er tilfredsstillende og vil give dig værdi for pengene.

    Det er mere vigtigt end nogensinde at tage sig af sin krop, og derfor vil StretchFit gøre alt for at hjælpe dig med at opnå 100% funktionalitet i din krop.

    RELATEREDE PRODUKTER

    1 af 4