Returformular

Du kan sende dig retur 30 dage efter du har modtaget varen.

Returetiketten er gratis og oprettes på nedenstående link. Udfyld dine ordreoplysninger på dette link, download returlabel og bring pakken til nærmeste GLS pakkeshop. 

https://return.shipmondo.com/stretchfit

Du modtager dine penge efter 1-5 dage efter vi har modtaget din pakke.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mailen support@stretchfit.dk, live-chat eller +45 42 64 78 79 (9:00-17:00).

 

RETURNERING

Fra det tidspunkt, du modtager din ordre har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Ønsker du at udfylde returneringen, får du en gratis returlabel ved udfyldelse af formularen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.