Hvordan man bruger rygstrækker BackFlex™ Pro

For at få de bedste resultater, bedes du læse denne brugervejledning inden montering og brug. Guiden indeholder vigtige sikkerhedsforanstaltninger og retningslinjer for brug og samling af rygstrækker BackFlex™ Pro.

At eje rygstrækker BackFlex™ Pro er et godt skridt i din stræben efter en sundere og lykkeligere livsstil. BackFlex™ Pro er designet til at gøre det let, sikkert, overkommeligt og behageligt at strække ryggen. Læs blot denne brugervejledning, og følg anbefalingerne for at få det bedste udbytte af din BackFlex™ Pro.

Indstilling af rygstrækker BackFlex™ Pro:

BackFlex™ Pro har et justerbart håndtag, hvormed du kan justere krumningsvinklen ved at dreje den med eller mod uret. Intensiteten af udstrækning afhænger allerede fuldt ud af din følelse, fysiske begrænsninger og din læges anbefaling.

Jo større krumningsvinklen er, jo mere intens er strækningen af din rygsøjle.

Det er også vigtigt at placere produktet på en ikke-skridsikker overflade - såsom tæppe, yogamåtte. Hvis den for eksempel placeres på trægulv, kan den lægge et mere pres på ind.


BACKFLEX™ har "uendelige" justerbare niveauer:

 


LAV INTENSITET
- startpositionen med mindst bøjning giver det nemmeste stræk for begyndere. Vi anbefaler altid at starte med denne stilling.

HØJ INTENSITET - jo mere BackFlex™ bøjes, jo mere intens vil strækket være.

 

Generel brugsanvisning:

1. Juster intensiteten ved at dreje det centrale håndtag.

2. Placere produktet på en ikke-skridsikker overflade - såsom tæppe, yogamåtte. Hvis den for eksempel placeres på trægulv, kan den lægge et mere pres på ind.

3. Sæt dig ned og placer BackFlex™ så tæt på dig som muligt.

4. Læg dig langsomt på den og nyd strækket.

5. Glem ikke at trække vejret langsomt og roligt.

6. Hold hænderne langs kroppen. Hvis du vil gøre strækket mere intenst, kan du langsomt strække armene ud og strække bag hovedet.

7. Hvis dette stræk stadig er for intenst for dig, bøj dine ben i knæene for forsigtigt at aflaste lænden.


Vigtigt at læse

- Brug altid BackFlex™ Pro på en plan, skridsikker overflade. En sikret måtte, tæppe eller tæppe skal bruges.

- Hvis du har svært ved at strække i fem minutter, skal du stoppe. Gør kun det, du har det godt med, og arbejd langsomt op til fem minutter.

- Hvis du oplever ubehag i starten, er det normalt kun en indikation af mængden af ​​spænding og tæthed i ryggen og skal aftage med tiden. Hvis du er i tvivl, bedes du stoppe med at bruge BackFlex™ Pro og kontakte din læge.

- Vær særlig opmærksom på dine daglige fremskridt. Individuelle resultater kan variere. Nogle brugere oplever øjeblikkelig lindring og mærkbare fordele, mens andre kan tage flere uger.

  Forsigtig: Hvis du oplever uregelmæssig fysisk tilstand, såsom tvivlsomme muskel- eller ledsmerter, skal du STOP strække og konsultere din læge.

  - Uanset din fysiske tilstand skal du begynde med Level 1.
   - En af nøglerne til en god spændingsaflastende strækning er afslapning. Træk vejret dybt, ånder forsigtigt ud, og lad din kropsvægt arbejde sammen med tyngdekraften. Du vil opnå en større strækning og nå frem til en mere afslappet tilstand. Slap af så meget som muligt, når du bruger din BackFlex™ Pro. Det bliver lettere at gøre med regelmæssig brug.

   - Brug altid BackFlex™ Pro med den smalle ende placeret mod dit hoved og den brede ende placeret mod bunden af din rygsøjle

   - BackFlex™ Pro kan maksimalt holde 120kg

     Testet af fysioterapeuter

     Vi har konsulteret flere fysioterapeuter fra 5 europæiske lande om brugen og effektiviteten af vores BackFlex™ PRO for at sikre, at vi kun yder det bedste til vores kunder. Her er en personlig træner og ejer af Form&Fitness i København Michael Weidinger, der introducerer vores rygstrækker BackFlex™ Pro.

      

     Advarsel:

     Selvom vi præsenterer alle fordelene ved BackFlex™ Pro, anbefaler vi alle ALTID at søge lægehjælp i tilfælde af helbredsproblemer, især i tilfælde af kroniske smerter. Vi har stor erfaring med StretchFit ale, men vi overlader diagnoser til fagfolk.

     Tal med din læge, før du bruger BackFlex™ Pro, især hvis du allerede har mere alvorlige eller kroniske diagnoser (f.eks. Diskusprolaps, skoliose, inflammatoriske sygdomme ...).

     Gå tilbage til produktsiden her: