Instruktioner BackFlex™

For at få de bedste resultater, bedes du læse denne brugervejledning inden montering og brug. Guiden indeholder vigtige sikkerhedsforanstaltninger og retningslinjer for brug og samling af BackFlex™.

Forsigtig: Som med alle træningsprogrammer skal du kontakte din læge, inden du bruger BackFlex™, især hvis du allerede har ryg- eller nakkeskader eller tilstande. Gem denne brugervejledning til fremtidig reference.

At eje BackFlex™ er et godt skridt i din stræben efter en sundere og lykkeligere livsstil. BackFlex™ er designet til at gøre det let, sikkert, overkommeligt og behageligt at strække ryggen. Læs blot denne brugervejledning, og følg anbefalingerne for at få det bedste udbytte af din BackFlex™.

BackFlex har 3 forskellige positioner:

Level 1 - startposition - giver begyndere mindst mulig strækning


Level 2 - giver større stretch for avancerede brugere


Level 3 - giver maksimal strækning til avancerede brugere

Vigtigt at læse

 • Brug altid BackFlex™ på en plan, skridsikker overflade. En sikret måtte, tæppe eller tæppe skal bruges.
 • Hvis du har svært ved at strække i fem minutter, skal du stoppe. Gør kun det, du har det godt med, og arbejd langsomt op til fem minutter.

 • Hvis du oplever ubehag i starten, er det normalt kun en indikation af mængden af ​​spænding og tæthed i ryggen og skal aftage med tiden. Hvis du er i tvivl, bedes du stoppe med at bruge BackFlex™ og kontakte din læge.

 • Vær særlig opmærksom på dine daglige fremskridt. Individuelle resultater kan variere. Nogle brugere oplever øjeblikkelig lindring og mærkbare fordele, mens andre kan tage flere uger.

Forsigtig: Hvis du oplever uregelmæssig fysisk tilstand, såsom tvivlsomme muskel- eller ledsmerter, skal du STOP strække og konsultere din læge. 

 • Uanset din fysiske tilstand skal du begynde med Level 1.
  • En af nøglerne til en god spændingsaflastende strækning er afslapning. Træk vejret dybt, ånder forsigtigt ud, og lad din kropsvægt arbejde sammen med tyngdekraften. Du vil opnå en større strækning og nå frem til en mere afslappet tilstand. Slap af så meget som muligt, når du bruger din BackFlex™. Det bliver lettere at gøre med regelmæssig brug.
  • Brug altid BackFlex™ med den smalle ende placeret mod dit hoved og den brede ende placeret mod bunden af din rygsøjle
  • BackFlex kan maksimalt holde 120kg

 

  Advarsel:

  Selvom vi præsenterer alle fordelene ved BackFlex™, anbefaler vi alle ALTID at søge lægehjælp i tilfælde af helbredsproblemer, især i tilfælde af kroniske smerter. Vi har stor erfaring med StretchFit ale, men vi overlader diagnoser til fagfolk.

  Tal med din læge, før du bruger BackFlex™, især hvis du allerede har mere alvorlige eller kroniske diagnoser (f.eks. Diskusprolaps, skoliose, inflammatoriske sygdomme ...).

  Gå tilbage til produktsiden her:

  https://stretchfit.dk/products/back-stretcher