Instruktioner Corpus™

StretchFit Corpus er designet til dem, der har haft dårlig holdning gennem årene. Årsagerne til dårlig holdning kan være mange.

Derfor er vi glade for at præsentere Corpus – et værktøj til dem, der ønsker at forbedre sin holdning.

Trin 1

Træk bæltet gennem løkkerne, og fastgør i bunden af velcrostroppen på hver side. Tag derefter din Corpus på som var det en rygsæk.

Trin 2

Sørg for, at det føles behageligt, og at din Corpus sidder lige og pænt over din nakke og skuldre. Tag fat i stropperne under dine arme og træk langsomt ud.

Trin 3

Spænd ikke spændet for stramt. Du skal føle, at det spænder over din ryg og skuldre, men det skal ikke skade.

Trin 4

Det er vigtigt for blodcirkulationen, at du ikke strammer for meget. Du skal føle, hvordan skuldrene trækkes tilbage og brystet fremad.

Trin 5

Hvis du føler, at du har brug for at foretage nogle flere justeringer på din Corpus, kan du også justere remmen i midten af produktet (som på billedet).

Det har vist sig, at kun 15-20 minutters brug om dagen giver resultater efter 14-21 dages kontinuerlig brug.

Corpus hjælper din krop naturligt med at opbygge en muskelhukommelse, der minder dine muskler om at arbejde korrekt – selv når du ikke bruger Corpus™. 

 

Advarsel:

Selvom vi præsenterer alle fordelene ved Corpus™, anbefaler vi alle ALTID at søge lægehjælp i tilfælde af helbredsproblemer, især i tilfælde af kroniske smerter. Vi har stor erfaring med StretchFit ale, men vi overlader diagnoser til fagfolk.

Tal med din læge, før du bruger Corpus™, især hvis du allerede har mere alvorlige eller kroniske diagnoser (f.eks. Diskusprolaps, skoliose, inflammatoriske sygdomme ...).

Gå tilbage til produktsiden her:

https://stretchfit.dk/collections/udstyr-for-rygsmerter/products/skulderstoette-stretchfit-corpus