Instruktioner Foam Roller

Sikkerhed og generelle tip til skumruller


Generelt er skumvalser meget sikre at bruge. Du har ikke brug for overvågning, når du arbejder med en rulle, og de fleste af de øvelser, du vil udføre, er enkle og ligetil bevægelser. Du skal dog stadig overholde de gode sikkerhedsprincipper og sørge for at passe på din krop. Følgende tip kan hjælpe dig med at gøre netop det. De kan også sikre, at du har en effektiv træning med din rulle, og at du reklamerer for myofascial frigivelse korrekt.

 

Rul ikke, hvor det gør mest ondt


Hvis du lider af rygsmerter, betyder det ikke, at du ikke kan bruge en skumrulle på ryggen. I stedet betyder dette, at hvis du har en specifik skade, skal du være forsigtig med at fokusere din rulle direkte i dette område. Typisk er det faktisk musklerne i nærheden er dem, du skal målrette mod i første omgang.

 Gå ikke for hurtigt


Du kan blive fristet, når du arbejder med din skumrulle og bevæger dig meget hurtigt frem og tilbage. Du vil sandsynligvis føle dig mindre ubehag, og du kan også føle, at du får gjort mere på kort tid. Ved at bevæge sig for hurtigt reducerer du faktisk effektiviteten af ​​din rulle. Hvis du ikke kommer ind i den ægte "massagelignende" rytme, så rammer du ikke dine triggerpunkter eller frigiver din fascia. Dette betyder, at du ikke kan se udbytter i fleksibilitet eller komme dig hurtigere efter dine skader.


Bliv ikke et sted alt for længe


På baksiden skal du ikke forblive på et sted for evigt. Du laver måske bare en blid bevægelse, men det skal stadig være en bevægelse. Korte pauser på et sted eller to er fine, men prøv at holde dem kortere end et par sekunder. Generelt vil du fange en følelse af en langsom, kontinuerlig bevægelse.


Rul ikke din korsryg


Medmindre du er under direkte instruktion fra din fysioterapeut, bør du ikke rulle korsryggen direkte. Dette område er ret bony, og du kan skade din rygsøjle ved at rulle her.


Rul ikke direkte på dine knæ


Rulling af skum kan hjælpe meget med dine knæsmerter. Du bør dog ikke bruge rullen direkte over din knæhætte. Dette er ikke kun mindre effektivt til at bekæmpe dine knæsmerter, det er også potentielt farligt. Som at rulle nedre del af ryggen kan det forværre kvæstelser, ikke bedre. Du kan endda knuse nogle af knoglerne i din knæhætte ved at rulle over den.


Rul ikke uden grund


Det er ikke en god ide at opsamle skumvalsning uden noget formål i tankerne. Nogle mennesker regner med, "hej, dette er en sund ting at gøre, ikke?" og gå til det uden at blive informeret om den type rulle, de har brug for, eller de øvelser, de skal udføre. Skumvalsning for at forbedre din løbeevne er meget anderledes end skumvalsning for at lindre en skulderskade.


Vær opmærksom på din holdning


At rulle i en kram position vil påvirke din kropsholdning negativt over tid. Prøv at holde din rygsøjle, nakke og hoved i relativ justering. Forskellige skumvalsøvelser kræver forskellige positioner, så sørg for at følge nøje retningslinjerne i stedet for unødvendigt at forvrænge din krop.


Rul ikke i to længe


Du behøver ikke at bruge din skumrulle i timevis hver dag for at se resultater. Faktisk vil dette som regel gøre mere skade end gavn. Hold dine rullende sessioner cirka 20 minutter eller mindre for at sikre, at du ikke strækker dine muskler.