Instruktioner NeckFlex™

For at få de bedste resultater, bedes du læse denne brugervejledning inden montering og brug. Guiden indeholder vigtige sikkerhedsforanstaltninger og retningslinjer for brug og samling af NeckFlex™.

Opmærksomhed: Som med alle træningsprogrammer skal du kontakte din læge, inden du bruger NeckFlex™, især hvis du allerede har ryg- eller nakkeskader eller andre ting. Gem denne brugervejledning til fremtidig reference.

At investere i NeckFlex™ er et godt skridt på vejen til en sundere og lykkeligere livsstil. NeckFlex™ er designet til at gøre det let, sikkert, overkommeligt og behageligt at strække din nakke og hals. Læs blot denne brugervejledning, og følg anbefalingerne for at få det bedste udbytte af din NeckFlex™.

NECKFLEX HAR 3 FORSKELLIGE POSITIONER:

Level 1 - startposition - giver det mindste stræk - nybegyndere


Level 2 - giver et kraftigere stræk - avancerede brugere


Level 3 - giver maksimal strækning - avancerede brugere

Sådan placerer du din nakke på nakkestrækker NeckFlex™:

Hvis du rører ved bunden af dit hoved, skal stedet under, hvor kraniet begynder, placeres oven på den hårde del med de 3 massagepunkter.

På videoen herunder kan du se vores fysioterapeut Lucia vise den rigtige måde at placere din nakke på NeckFlex™.

 Det betyder, at du ikke skal forsøge at få det største stræk med NeckFlex™, men du skal prøve at bruge den hårde del til at massere den øverste del af nakken med "JA JA JA, NEJ NEJ NEJ" bevægelserne.

 

Optimal brugslængde af nakkestrækkeren NeckFlex™

Selve brugslængden er ikke specifikt bestemt og afhænger af den enkelte. Men baseret på vores erfaring og vores kunder, bør udstrækning vare mindst 5 minutter og ikke mere end 15 minutter inden for komfort.

VIGTIGT AT LÆSE

  • Brug altid NeckFlex™ på en plan, skridsikker overflade. En sikret måtte, tæppe eller tæppe skal bruges.
  • Hvis du har svært ved at strække i fem minutter, skal du stoppe. Gør kun det, du har det godt med, og arbejd langsomt op til fem minutter.

  • Hvis du oplever ubehag i starten, er det normalt kun en indikation af mængden af ​​spænding og tæthed i ryggen og skal aftage med tiden. Hvis du er i tvivl, bedes du stoppe med at bruge NeckFlex™ og kontakte din læge.

  • Vær særlig opmærksom på dine daglige fremskridt. Individuelle resultater kan variere. Nogle brugere oplever øjeblikkelig lindring og mærkbare fordele, mens andre kan tage flere uger.

 

Forsigtig: Hvis du oplever uregelmæssig fysisk tilstand, såsom tvivlsomme muskel- eller ledsmerter, skal du STOP strække og konsultere din læge. 

Produktet har 6 små magneter, derfor anbefales det ikke at bruge det, hvis du har en pacemaker.

 

  • Uanset din fysiske tilstand skal du begynde med Level 1.
  • En af nøglerne til en god spændingsaflastende strækning er afslapning. Træk vejret dybt, ånder forsigtigt ud, og lad din kropsvægt arbejde sammen med tyngdekraften. Du vil opnå en større strækning og nå frem til en mere afslappet tilstand. Slap af så meget som muligt, når du bruger din NeckFlex™. Det bliver lettere at gøre med regelmæssig brug.
  • Brug altid NeckFlex™ med den smalle ende placeret mod dit hoved og den brede ende placeret mod bunden af din rygsøjle.

 

VIDEO MANUAL

 

 

Advarsel:

Selvom vi præsenterer alle fordelene ved NeckFlex™, anbefaler vi alle ALTID at søge lægehjælp i tilfælde af helbredsproblemer, især i tilfælde af kroniske smerter. Vi har stor erfaring med StretchFit ale, men vi overlader diagnoser til fagfolk.

Tal med din læge, før du bruger NeckFlex™, især hvis du allerede har mere alvorlige eller kroniske diagnoser (f.eks. Diskusprolaps, skoliose, inflammatoriske sygdomme ...).

Gå tilbage til produktsiden her:

https://stretchfit.dk/products/stretchfit-neckflex